12.12.12

Kakao og rundstykker til frokost. Våknet til et snødekt landskap. Julemusikk. Te. Denne dagen blir bra - det er jeg helt sikker på.

Lysmesse

I dag er det allerede 2.søndag i advent. Burde vel kanskje si at det har gått kjempefort, men da lyver jeg. Denne uka har gått så utrolig sakte for min del. Dels fordi jeg har hatt en del å gjøre, men også fordi jeg gleder meg mer og mer å komme hjem i jula. Kjenner jeg savner å være hjemme i førjulstiden, og hjelpe til med å pynte, vaske og bake kaker. Er ikke ille her på Solborg i det hele tatt, det er bare veldig uvant.

Ellers sang skolekoret på lysmessen i Tjensvoll kirke i kveld. Det synes jeg var koselig. Nå er det Jul i Blåfjell-tid, før jeg tar kvelden tidlig. Har allerede kjempeproblemer med å holde øynene oppe. Hva har dere drevet med i dag?


Portretter fra Zambia IIIHva synes du?

Portretter fra Zambia II

Hva synes du?

Julekonsert med Sigvart Dagsland

Kom i ordentlig julestemning i kveld etter konsert med Stavanger Gospel Company og Sigvart Dagsland. Ett ord: amazing.

Finnes det julestemning hos dere?

Portretter fra ZambiaHva synes du?

Ventetid

Lenge siden jeg har gitt lyd fra meg på bloggfronten. Har vel egentlig ingen bedre unnskyldning enn at jeg har hatt annet å gjøre. Kom hjem fra Afrikaturen for over en måned siden. Der fikk jeg oppleve så mye spennende, knytte bedre vennskap med de på linja og jeg har fått vanvittig mange nye inntrykk. Bilder blir selvfølgelig lagt ut her veldig snart - jeg er nemlig ekstremt treig med å få redigert de, dessverre.

Ellers er det første søndag i advent i dag. Første søndag hvor jeg ikke er hjemme i førjulstiden. Veldig rart, men jeg merker allerede nå at det vil bli kjempekoselig med juleforberedelser her i Stavanger også. I kveld skal vi for eksempel tenne julegrana på skolen, synge julesanger og få ordentlig julestemning. Hver dag klokken seks blir "Amalies Jul" vist i kinosalen. Det er midt i blinken for meg - for tilfeldigvis er det min favorittjulekalender.

Håper alle har en flott 2.desember!

// arkivbildeFORSIDEN


BASICS


KONTAKT


FOTO/VIDEOArkiv


Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011

Lenker:


Andrea
Aurora
Ida-Lovise
Michaela

Design:


idawisth.blogg.no cattadans.blogg.no
hits