Nyttårsaften

Jeg ønsker alle en flott nyttårsaften!

Image and video hosting by TinyPic

Året som kommer

Så har vi kommet til årets siste dag. Året som kommer vil bli veldig spennende. Jeg har så mye jeg gleder meg til, og mye jeg er spent på. I 2012 må jeg bestemme meg for hva jeg skal gjøre etter videregående. Jeg lover dere, det er helt utrolig vanskelig. Akkurat nå er jeg ganske sikker på hva jeg vil - men brått får jeg noe annet for meg. Det vet man aldri. Jeg tror i hvertfall at året som kommer vil bringe mye godt - hvis ikke, skal jeg selv sørge for det. Har dere noe dere ser fram til i året som kommer?

Image and video hosting by TinyPic

Forberedelser

I dag har jeg fått handlet inn de siste restene av julegaver, så nå gjenstår det å pakke de inn + lage kort. Moro. Har også rydda og vaska hele rommet mitt i dag. Tok en ganske lang stund, ja. Men, nå lukter det sitron fra vaskemiddelet og vanilje fra stearinlys som godgjør seg i vinduet. Herlig!
Resten av kvelden skal jeg slappe av, også kommer broren min hjem i kveld - for første gang siden sommerferien. Gleder meg masse til å få han hjem igjen! Hva har dere gjort i dag?

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Foto: Prom'2011

Forrige lørdag var jeg på russeball! Hadde en helt fortreffelig kveld, med gode venner og venninner. Leide kjole fra Solbruden og jeg ble superfornøyd! Var ikke stor glede da den skulle leveres tilbake, for å si det sånn.. Hva synes dere? Har dere vært på ball i år?

Image and video hosting by TinyPic

Julekonsert

Kom, kom!

Image and video hosting by TinyPic

CattaNinja

Image and video hosting by TinyPic

Akkurat nå sitter jeg på rommet mitt og pugger til RLE-prøve i morgen. Heldigvis, bortsett fra det, er denne uka utrolig rolig og fin. Merker at jula virkelig er her, for å si det sånn. Må også nevne at jeg vi lagde pappfigur av meg på skolen i dag - som ninja! Haha. Åh, som jeg elsker dramalinja. Har bilder som dere antakeligvis får se senere, om de ikke er altfor dårlige.. Hva skjer hos dere i dag?

Julestemning

Dagen i dag har vært super! Jeg sov lenge, for deretter å dra til byen og treffe tre herlige jenter. Kjøpte noen julegaver og noen småting til meg selv. Egoistisk, I know.. I tillegg var jeg på en julekonsert som ble holdt i pinsemenigheten Salen her i Halden. Herlig konsert, som jeg anbefaler alle som har muligheten å dra på! Lover dere at dere kommer hjem med julestemning. Hva har dere gjort i dag?

Image and video hosting by TinyPic
Og om dere lurer - ja, sånn her går jeg kledd og sminka i helgene.

Foto; early winter

Image and video hosting by TinyPic

Hva synes dere?

Video; Skjærgårds M&M 2011

Her kommer endelig filmen fra Skjærgårds-festivalen jeg var på i sommer. Bedre sent enn aldri, eller hva?

K-k-kaldt

I dag hadde jeg min første skriftlige tentamen, og i morgen er den siste. Da er det kun èn hektisk uke igjen, så kan jeg endelig slappe helt av og ta meg juleferie. Kjenner det kommer til å bli utrolig deilig, for jeg er småsyk nå, og blir veldig sliten av det. Forresten, i dag gikk jeg til bussen i 9 minusgrader. Brr. Hvordan er temperaturen hos dere i dag?

Image and video hosting by TinyPic

Den tiden..

Det er den tiden på året igjen. Hvor man kan bruke ullsokker, høre peisen knitre, kjenne at snøen krummer seg under føttene dine og se lysende julestjerner i alle vinduer. Vi kan høre på julemusikk uten å ha dårlig samvittighet. Vi kan drikke kakao, og spise julekaker uten å ha dårlig samvittighet. Åh, som jeg elsker julen! Hva liker du best ved jul?

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Årets siste

Image and video hosting by TinyPic

God andre søndag i advent, fra Vilde og meg! Nå skal jeg straks være i teateret, hvor vi har årets siste Hakkebakkeskogen-forestilling. Fikk du ikke med deg forestillingen, så.. Synd for deg! Da missa du noe uforglemmelig. Hva skal dere i dag?

Ingen jul uten

Kameraet har ligget og samlet støv på rommet mitt en god stund nå uten at jeg har orket å gjøre noe med det. Og jeg har dermed ikke hatt noe å blogge om. Nå derimot, er julens glede og ånd inntatt heimen, og det er så mye nydelig å ta fotografere.

Her i Halden setter teaterensembelet Juleselskapet opp "Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen". Vi har siste forestilling i morgen - og det har vært fantastisk! Elsker virkelig å være med alle de andre skuespillerne og danserne. Det blir virkelig ingen jul uten Juleselskapet for min del. Har dere en tradisjon dere må gjøre/være med på i førjulstiden?

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPicFORSIDEN


BASICS


KONTAKT


FOTO/VIDEOArkiv


Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011

Lenker:


Andrea
Aurora
Ida-Lovise
Michaela

Design:


idawisth.blogg.no cattadans.blogg.no
hits