Zambia

I morgen tidlig drar jeg en tur til Afrika, hvor jeg skal til Zambia og Botswana. Det kommer til å bli spesielt, og også en fantastisk opplevelse jeg sent vil glemme.

De som er interessert i å følge med på hva klassen min og jeg skal gjøre de to ukene fremover, kan følge denne linken her. Siden vil opptaderes i løpet av turen. Sånn at bekymrede foreldre og familie der hjemme kan følge med på når barnet opplever en annen verden enn den vi lever i ;-) Ønsker alle en fin høst hjemme i Norge!
Bildene er funnet på WeHeartIt.

Haust

For tiden er jeg hjemme i Halden på høstferie. Det er ubeskrivelig deilig å komme hjem til familie og "gamle" venner. I kveld skal jeg på dansetrening - noe jeg virkelig ser frem til. Har faktisk ikke fått danset noe i Stavanger enda, men når jeg kommer hjem fra Afrika skal det absolutt forandres på. Vi har nemlig dansesal på skolen, så i teorien kan jeg danse når jeg vil! Ellers om dagen strikker jeg ullsokker og leser bøker. Avslappende, akkurat på den måten jeg liker det!

Hvordan er/var høstferien for dere?

Favorittbilder fra Jæren

Ble visst fornøyd med noen bilder likevel. Disse tre bildene er favorittene, spesielt det nederste. Hva synes dere? Gjerne gi tilbakemeldinger, og gjerne konstruktiv kritikk. Jeg blir ikke lei meg :-)

Jæren i bilder

Sneak peek

FototurI dag var klassen på vår første fototur. Det var koselig, og jeg ser virkelig frem til å dra til Zambia med denne gode gjengen. Vi kjørte ut til Jæren, som har et fantastisk landskap, og en flott og lang strandlinje. Var ikke helt venn med kamerainnstillingene i dag, så jeg er ikke spesielt fornøyd med de fleste bildene, men dere skal få se likevel. Kun fordi det er så vakkert på Jæren. Bildene kommer i et eget fotoinnlegg så fort jeg har fått sett gjennom dem.

Ellers i dag har jeg pakket. Drar nemlig hjem i morgen, for da får vi høstferie! Eneste ulempen med det, er at reisen er fryktelig lang - skal sitte på toget i godt og vel 10 timer. Godt jeg har bok og strikketøy (har nemlig fått strikkedilla!) med meg, for da blir ikke reisen så lang likevel. Hva har dere gjort i dag?


På flukt

Denne helga har jeg vært Mohammed Dirgil fra Berbera i Somalia. Jeg har flyktet fra landet, til Jemen, gjennom Europa og havnet til slutt i Norge hvor jeg søkte asyl. Dessverre fikk jeg avslag på søknaden, og ble umiddelbart sendt tilbake til Somalia.

For en helg! Har vært med på et rollespill arrangert av Røde Kors Ungdom som heter "På flukt" - hvor man får en helt ny identitet og familie. Spillet holder på i 24 timer, og man skal få innblikk hvordan det er å være flyktning. Uheldigvis regnet omtrent alle de 24 timene bort, og spillet ble ikke morsomt i det hele tatt. Jeg var klissbløt, kald, sliten og sulten. Det endte med at alle på skolen som var med, fullførte, men vi er enige om at det var et grusomt døgn. Det som er skremmende, er at vi kun fikk erfare en bitteliten brøkdel av hva virkelige flyktninger gjennomgår i mange år..

 

En tankevekker. For en urettferdig verden vi lever i.FORSIDEN


BASICS


KONTAKT


FOTO/VIDEOArkiv


Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011

Lenker:


Andrea
Aurora
Ida-Lovise
Michaela

Design:


idawisth.blogg.no cattadans.blogg.no
hits