Cloudy sky

Dagene suser forbi, og det er bare en uke til ferie, og til jeg skal hjem til Halden. Etter høstferien drar jeg faktisk til Zambia og Botswana på studietur. Fy søren, det kommer til å bli så utrolig bra!

Ellers tar jeg mye bilder for tiden. Får en del basice oppgaver på skolen, og jeg kjenner det er deilig å få de grunnleggende innstillingene på plass. Alle bildene jeg har tatt tidligere har jeg bare testet meg fram på innstillingene, og ikke helt visst hva jeg har gjort - men etter dette året skal det bli andre saker! Var oppe ved Ullandhaugstårnet i går, hvor jeg fikk knipset fine bilder av utsikten! Stavanger imponerer stadig.

En solskinnsdagBildene ble tatt forrige fredag, da vi hadde en ordentlig flott høstdag her i Stavanger!

Portrettfoto: StineDen første oppgaven vi fikk i forbindelse med fototimene var å ta et portrettfoto av en annen i klassen. Dette er da mitt resultat, med vakre Stine som modell.

Det store showslaget

I dag arrangerer Solborg "Det store showslaget" der alle elevene på skolen er blitt delt inn i grupper og fått en sang vi skal lage et show til. Senere i kveld blir det et stort show hvor alle gruppene viser hva de har kommet fram til. Dagen i dag har vært så bra, og for meg som elsker å stå på scenen passer dette perfekt. Gleder meg til å vise fram showet gruppa mi har lagd, og å se alle andres resultater - alt tyder på at kvelden blir meget latterfull ;)

Hva har dere gjort i dag?

SunsetDagen i dag har vært så fin. Sola har vist seg fra sin beste side hele dagen, og jeg har endelig sett hvor vakker høsten er. Var på nødvendig shopping med søte klassevenninner i stad, og det var så koselig. Nå er jeg skråsikker på at året mitt i Stavanger kommer til å bli et år jeg vil huske og sette pris på veldig, veldig lenge.

Ønsker alle en fin fredagskveld!

Bakekonkurranse

På tirsdagskvelden hadde Global Village-linja konkurranser - blant annet en bakekonkurranse. Vi på foto gjennomførte det med stil - cupcakes med Afrika-tema (vi skal til Afrika om under en måned!). Og gjett hvem som vant da? Ikke så vanskelig å forstå når dere ser disse underverkene:

PreikestolenFor litt over en uke siden gikk hele skolen på tur opp til Preikestolen rett utenfor Stavanger. Jeg, som ikke er vandt til høye fjell, dype daler og fjellturer synes det var helt fantastisk. Det var rett og slett storslagent! Og det er på sånne turer en virkelig får se hvor vakkert Norge er. Anbefaler virkelig alle som har muligheten til å sette av en dag til å ta seg en tur opp på Preikestolen - er SÅ verdt det!

Høstvær

Det skjer så utrolig mye her i Stavanger, og enormt mange nye inntrykk. Bloggen blir derfor, beklageligvis, lagt litt til side. Vet at det er en del venner og bekjente som venter på oppdateringer, og ja, det kommer. Har en del bilder jeg vil vise dere, så det er bare å følge med.

Kan oppdatere dere litt på været enn så lenge... For å si det sånn, her er det skikkelig høst allerede. Det blåser, regner og temperaturen er ikke mye å skryte av. Med høstvær fører det alltid med en forskjølelse, og jeg kjenner den sniker seg inn på meg allerede nå. Krysser alt jeg kan krysse på at jeg ikke blir veldig dårlig - varm te og halspastiller forsvinner fort her i gården, for å si det sånn.Bildet er fra en cafètur med fine klassevenninner tidligere i dag. Så koselig! I morgen står det kor og strikking på programmet, og bedre enn det kan det vel ikke bli ;-) God natt!

Lavendel

"Sun is shining. Weather is sweet. Make you wanna move your dancing feet."

 

StavangerBrått sitter jeg mange mil hjemmefra, midt i Stavanger og på mitt nye rom på Solborg Folkehøgskole. Er veldig rart enda, men får håpe at jeg snart føler meg litt mer hjemme her. Sitter foreløpig alene, men har et dobbeltrom, så jeg venter spent på hvem jeg skal bo sammen med. Ble tatt godt i mot av to fine haldensere på togstasjonen i går; bestevenninna mi Karoline, og kjæresten hennes Olivier. Greit å møte kjentfolk i en by jeg ikke har kjennskap til i det hele tatt! Bor du i Stavanger sier jeg ikke nei takk til en guidet tur ;-)

Pakkemodus

I morgen flytter jeg til Stavanger. Der skal jeg gå på Solborg folkehøgskole, og jeg både gruer og gleder meg. Noe av det viktigste jeg har pakket ned så langt er gummistøvler og en skikkelig regnjakke. Har nemlig hørt rykter om at det er ordentlig vær der borte, noe jeg har vært altfor bortskjemt med å ikke ha her hjemme i Halden. Så, dagen i går, og dagen i dag går til pakking. Har lyst til å ha med meg så mye, men må klare å begrense meg. Det er vel det som er det vanskeligste. Hva gjør du dette året?

"Butterflies are self propelled flowers"Med dette melder jeg min tilbakekomst på bloggfronten igjen. Har dere savnet meg?FORSIDEN


BASICS


KONTAKT


FOTO/VIDEOArkiv


Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011

Lenker:


Andrea
Aurora
Ida-Lovise
Michaela

Design:


idawisth.blogg.no cattadans.blogg.no
hits