Skjærgårds

Image and video hosting by TinyPic

I dag er jeg i veldig godt humør! Om noen få dager reiser jeg ned til Sørlandet (hvor jeg satser på skikkelig sommer), og jeg er midt i pakkinga. Må både pakke ned klær og ting for en hel måned, i tillegg til å pakke enklest mulig slik at jeg får pakket fort til Skjærgårdsfestivalen. Herlighet, den starter til tirsdag allerede! Jeg som synes jeg har ventet så lenge på den, men nå i det siste har tiden bare rast av gårde. Helt greit, for Skjærgårds er sommerens desidert største høydepunkt.

Skal du, eller har du vært på noen leirer eller festivaler i år?

A single rose can be my garden, a single friend my world

Image and video hosting by TinyPic

It's summer and the memories are just waiting to happen

Image and video hosting by TinyPic

Dagene flyr avgårde, og jeg har kommet i såpass sommermodus at jeg ikke lenger husker hvilken ukedag vi er på. Om en uke er jeg på Skjærgårdsfestivalen på Risøya, noe jeg ser virkelig fram til. Hadde en helt super uke der i fjor, og satser på at den blir like bra i år. Hvilke planer har dere for nærmeste framtid?

TwitterHar blitt bitt av Twitter-basillen.. Ikke det at jeg er flink til å twitre, eller å komme på kreative tweets, men gøy er det uansett. Det er bare å følge meg her.

Reasons to be fit

... nå vet jeg hva jeg skal i sommer! Bildene er funnet her.

Bilder fra Allsang på Grensen

På onsdag var jeg som sagt på innspillingen av "Allsang på Grensen" med to venninner. Det var utrolig koselig, og jeg har hørt rykter om at jeg ble kjendis på TV2. Var ikke helt i fotograferingsmodus, så fikk dessverre ikke så mange bra bilder. På bildene under ser dere hvert fall Venke Knutson, Yosef og Vinni + mine fine dansevenninner Solveig og Margrethe.VGS = check

Da var jeg offisielt ferdig med videregående. I går kveld var det vitnemålsutdeling (hvor vi forsåvidt ikke fikk vitnemålet, men en rose i stedet) før hele klassen dro hjem til en lærer og koste oss. Det har ikke helt gått opp for meg at jeg ikke lenger skal sitte i det samme klasserommet, finne på masse tull dramasalen og synge høyt i kantina med de samme personene uke etter uke. Jeg kommer helt klart til å savne dem, savne skolen og lærerne. Jeg har ikke ord for hvor mye jeg har utviklet meg selv i løpet av de tre årene jeg har gått på Risum. Så til alle dere som enda ikke er ferdig med vgs: ta vare på tiden dere får der - den er så verdifull!Allsang på Grensen


Dette sier vel sitt? Skal opp på festningen å ta del i årets første Allsang på Grensen! Sola skinner, så bedre enn det kan det ikke bli. Skal prøve å få tatt noen kule kjendisbilder til dere, men det kommer helt an på hvor jeg ender opp med å sitte. Ellers får dere skru på tv2 i morgen kveld å se om dere ser noen kjente på tv-skjermen.

Hva er deres planer for dagen?

Quote"I see dance as being used as communication between body and soul, to express what is too deep, too fine for words."

Guess whatBle brått et opphold i bloggingen igjen, men denne gangen har jeg hatt en veldig god grunn. Har jobbet med min fjerde og siste eksamen på videregående hele helgen. I dag hadde jeg muntlig, og det gikk veldig bra! Endelig er det min tur til å si at jeg er ferdig med videregående, og at jeg har studiekompetanse. Herlighet, så fort tiden går. Sommerferien blir nok ekstra god i år, regner jeg med ;-)

Noen av dere som har hatt eksamen?

Halla

Merker jeg er i et heelt OK humør i dag. Litt rastløs, men det kan ha noe med at jeg får oppgaven i muntlig eksamen i morgen!! Gruer meg, for jeg har aldri vært spesielt glad i muntlig eksamen. Men, på mandag er jeg ferdig, og da er jeg også ferdig med vgs.. Gleder meg ikke. Hvordan går det med dere om dagen?

Jubileumsforestilling del 2

Halden Ballettskoles jubileumsforestilling

Forrige uke hadde Halden Ballettskole to jubileumsforestillinger for å feire 30 år. Vi har jobbet med koreografier siden høst og vinter, og det gikk over all forventning. Jeg var med på 8 koreografier, som resulteterte i flere stresskift og mye svette - men gjett om det var moro! En super avslutning for meg, som har gått på Ballettskolen siden jeg var 3 år. Neste år flytter jeg nemlig vekk fra byen..Julie Bergan

Så flink!

Oslove

På lørdag var jeg i Oslo sammen med tre herlige venninner. Vi skulle se på Norges dansehøyskoles avgangsforestilling, og da tok vi like gjerne en shoppingtur i samme slengen. Hadde en utrolig koselig dag med mye latter og usunn mat.

 
Har forresten skjedd en del siden sist, så skal se om jeg får til ett oppdateringsinnlegg snart.FORSIDEN


BASICS


KONTAKT


FOTO/VIDEOArkiv


Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011

Lenker:


Andrea
Aurora
Ida-Lovise
Michaela

Design:


idawisth.blogg.no cattadans.blogg.no
hits