My favourite

Dette er min beste bestevenninne og jeg i et av våre 1000 latterkrampeanfall. Hun betyr så utrolig mye for meg. Etter snart ett år sammen i Stavanger fikk vi endelig tatt noen bilder sammen i studio. Legger ut flere her senere, så dere bør glede dere!

I'm alive

I løpet av dette året skulle denne bloggen tas ordentlig i bruk, for å oppdatere venner og familie om mitt folkehøgskoleår i Stavanger. Dessverre har det ikke blitt sånn. Selv om jeg har hatt utrolig mye å fortelle, har det ikke blitt noe av likevel. Kan ikke gi et riktig svar på hvorfor, men sånn er det bare blitt. Kanskje grunnen er at jeg har hatt et vanvittig bra og innholdsrikt år? Det er hvert fall ikke en løgn.

I det siste har jeg savnet bloggingen. Jeg har savnet å skrive, og å få feedback på bilder jeg tar. Det er alltid så kjekt. Kan ikke love at det blir masse innlegg fremover, men kommer til å legge ut noe når jeg føler for det. Tusen takk til alle som hele dette året har sjekket innom bloggen min daglig - og unnskyld for at jeg dessverre ikke har opprettholdt den for dere.


FORSIDEN


BASICS


KONTAKT


FOTO/VIDEOArkiv


Mai 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
Oktober 2012
September 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012

Lenker:


Andrea
Aurora
Ida-Lovise
Michaela

Design:


idawisth.blogg.no cattadans.blogg.no
hits