Kragerø

I helga har jeg vært i Kragerø på krussetreff! Jeg har hatt en helt fantastisk helg, fylt med masse opplevelser, nye mennesker, sene kvelder, lite søvn, sang og latter. Hjemturen i går ble litt lenger enn vi trodde, for vi måtte nemlig opp til Oslo, for så å dra nedover mot Østfold. Skikkelig omvei, og reisen ble på rundt åtte-ni timer.. Snakk om en sliten Catharina. Heldigvis hadde jeg fri fra skolen i dag, så nå er jeg i tipp-topp form igjen! I morgen blir en fin dag, for jeg skal antakeligvis finne på noe med dansejentene. Moro!

Foto: Unknown

Russ 2012

Tredje klasse = russ! Anbefaler alle små og søte som kjenner meg om å passe seg fra og med 1.mai, jeg har en svarteliste, nemlig!

NIKEnikeidvinn

16 april

Høydepunktet for dagen var at det begynte å snø og hagle. Nesten rett fra blå himmel...

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Filmprosjekt

På skolen for tiden driver vi med noe veldig spennende - vi lager nemlig film! I natt var gruppa mi og jeg faktisk oppe hele natta og filma. Tror ikke jeg har hatt det så morsomt på lenge! Var ganske utslitt og trøtt når jeg kom hjem, men filminga i natt var så absolutt verdt det. Gleder meg så utrolig mye til å se resultatet!

Trøtt og fornøyd ved soloppgang!

Happy Birthday girl

Bestevenninna mi, Karoline fyller 19 år i dag! Hipp hipp hurra! Jeg er så utrolig glad i deg, og det vet jeg at du vet. Tusen takk for alle gode minner og år vi har hatt sammen, jeg gleder meg til enormt mange fler. Du er fantastisk, og jeg setter enormt stor pris på deg!

Nineteen

Bloggen er visst lagt litt på hylla i det siste. Jeg går nå siste halvår av tredje klasse på videregående, så skole er noe jeg virkelig må fokusere på. Der har dere grunnen. Tenkte jeg skulle si hei, og fortelle dere at jeg antakeligvis kommer til å opptadere litt fremover nå - jeg har nemlig gått til innkjøp av et nytt objektiv! Er kjempefornøyd, og det blir nok noen bilder her etterhvert.

Jeg kan forresten offisielt kalle meg en nittenåring i dag! Hurra! Siste året som tenåring.. Nå skal jeg snart spise kake, nam!!FORSIDEN


BASICS


KONTAKT


FOTO/VIDEOArkiv


Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011

Lenker:


Andrea
Aurora
Ida-Lovise
Michaela

Design:


idawisth.blogg.no cattadans.blogg.no
hits