Særemnet

Dagene går fort, og jeg har altfor mye å gjøre. Jeg gleder meg til denne tiden om en uke - da er jeg, forhåpentligvis, ferdig med alt stresset jeg er midt oppe i nå. Da får jeg tilbake litt av det sosiale livet mitt. Har så mye å glede meg til til neste helg. Akkurat nå er det skole, skole, skole som jeg må konsentrere meg om. Ciao!

The King of Pop

Image and video hosting by TinyPic

Foto: Sky

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Danse(s)

 

Video: Happy new year

Til jul fikk jeg et nytt og etterlengtet videokamera. Har en haug med småfilmer som jeg filmet for å teste det - og de har jeg satt sammen til en liten videoblogg. Det er egentig kun randome julelys, julepynt og fyrverikeri, men det er vel bedre enn ingenting. Jeg gleder meg masse til alle minnene jeg skal filme med kameraet!

Anbefaler å se i HD.

Foto: Nature

Image and video hosting by TinyPic

Kos

Våknet opp til snø i dag! Herlig. I kveld skal jeg, som sagt, til ei venninne i klassen. Vi skal kose oss og pynte pepperkakehus! Er ikke helt klar til å forlate julen, merker jeg, så en kveld som dette passer helt ypperlig.

Ellers har jeg vært ute å fotografert litt i dag. Uheldigvis ble jeg ikke spesielt fornøyd med noen av bildene, men sånn er det noen ganger. Kjenner jeg trenger litt mer inspirasjon for tiden, har kun nok inspirasjon til å ta bilder av kvister og visne blader. Men, nå skal jeg drikke te og kose meg. Hva synes dere om bildene?

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Forsinket julekos

Image and video hosting by TinyPic

Nu er det hælj! Ikke det at jeg har hatt en veldig stressende uke men.. I kveld skal jeg på dansetrening igjen. Kjenner at det blir utrolig godt, for nå har jeg ikke vært i ordentlig fysisk aktivitet siden før ferien. Nyttårsforsett, anyone?
I morgen kveld skal jentene i klassen samles for å ha litt forsinket julekos. Det blir bra - og det ser jeg virkelig fram til! Hva er deres planer for helgen?

Reality

Nå leser jeg til særemne, eller fordypningsemne som det så fint har byttet navn til. Jeg går i tredje klasse på videregående - noe som tilsier at jeg har et ganske så hardt halvår foran meg. Det betyr at jeg virkelig må gi jernet. Det kommer helt sikkert til å blir dager og uker jeg er så lei og frustrert alt som har med skole å gjøre - da synes jeg det er godt å kunne ha noen positive dager jeg kan telle ned til, ha gode venner jeg kan snakke med og dansinga hvor jeg kan slippe ut all vond energi og stress. Skolen må jeg gjennom uansett, og det å syte og klage hjelper absolutt ingenting. Livet er ikke lett og kun positive hendelser - men, om det hadde vært det, hadde vi satt like stor pris på alt det spennende, morsomme og gode vi opplever?

Hva hjelper dere på vonde dager/tider?
Foto: Firework

Image and video hosting by TinyPic

2012

Godt nytt år til alle! 

Var bare hjemme med familien og slappet av i går, men superkoselig var det likevel. Dagen i dag har gått til å sitte i godstolen å se på filmer. Løvenes Konge Er det 1.nyttårsdag, så er det 1.nyttårsdag.. Hva har dere gjort i dag?

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPicFORSIDEN


BASICS


KONTAKT


FOTO/VIDEOArkiv


Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011

Lenker:


Andrea
Aurora
Ida-Lovise
Michaela

Design:


idawisth.blogg.no cattadans.blogg.no
hits